ده‌ونک الگوی نوسازی شمال پایتخت می شود

نشست هماهنگی طرح نوسازی ده‌ونک با هدف روند تملک اراضی و نحوه مداخله مدیریت شهری با حضور حمید جوانی، شهردار منطقه ۳ و علی اصغر کمالی‌زاده، مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران برگزار شد.

نشست نوسازی منطقه 3

به گزارش همشهری آنلاین، حمید جوانی، با تأکید بر ضرورت اجرای مطلوب برنامه‌های نوسازی و بازآفرینی در بافت‌های فرسوده گفت: یکی از اهداف اصلی مدیریت شهری، فراهم کردن زمینه نوسازی این بافت‌ها با استفاده از ظرفیت‌های موجود در محله ها است.

این مقام مسئول افزود: به همین منظور جلسات متعددی با هیأت امنای محله ده‌ونک برگزار شده و تلاش کرده‌ایم با ایجاد تعامل و همراهی، اعتماد شهروندان را برای مشارکت در فرآیند نوسازی افزایش دهیم.

شهردار منطقه ۳ با اشاره به تجربه اجرای طرح‌های تعیین تکلیف بافت‌های فرسوده در سال‌های گذشته افزود: می‌توان با بهره‌گیری از این تجربیات و اتخاذ رویکردهای جدید، از ظرفیت مشارکت شهروندان و مالکان برای پیشبرد طرح موضعی ده‌ونک استفاده کرد.

او بر ضرورت تسریع در فرآیند سرمایه‌گذاری و اجرای طرح تأکید کرد و ادامه داد: شهرداری منطقه ۳ در کنار سازمان نوسازی و سایر مجموعه‌های مرتبط، خود را متعهد به همراهی و تسهیل اجرای این طرح می‌داند.

نوسازی ده ونک، پروژه مهم شهرداری تهران

در ادامه نشست، کمالی‌زاده، با تأکید بر اینکه مسئولیت و متولی اصلی اجرای پروژه ده‌ونک بر عهده شهرداری منطقه ۳ است، گفت: سازمان نوسازی در این پروژه به عنوان تسهیلگر در کنار شهرداری منطقه قرار دارد و در حوزه‌هایی از جمله تهیه طرح‌های توجیهی، پیگیری طرح‌های موضوعی و موضعی در کمیسیون ماده پنج، معرفی مشاوران مورد نیاز و تأمین و هدایت منابع برای پیشبرد پروژه‌های بازآفرینی و نوسازی ایفای نقش می‌کند.

وی با اشاره به وجود چند محدوده مستعد نوسازی در منطقه ۳ افزود: در این محدوده‌ها ۲ موضوع اصلی شامل تعیین روش مداخله و در صورت نیاز، تهیه طرح و پیگیری موضوع در کمیسیون ماده پنج در دستور کار قرار دارد.

مدیرعامل سازمان نوسازی شهرداری تهران با اشاره به آخرین وضعیت ده‌ونک ادامه داد: در این محدوده، مصوبه کمیسیون ماده پنج اخذ شده است و در حال حاضر، موضوع اصلی تعیین نحوه مداخله و تأمین سایت مناسب برای اجرای پروژه است. با توجه به اینکه سازمان نوسازی در این محدوده زمین در اختیار ندارد، تملک یک سایت برای جانمایی و اجرای پروژه ضروری است.

به گفته وی تملک سایت A۳ در دستور کار قرار گرفته و لایحه مربوط به آن نیز به شورای اسلامی شهر تهران ارسال شده است. همچنین رایزنی‌هایی با بانک شهر برای تأمین منابع مالی انجام شده تا امکان تملک نخستین مجموعه شامل ۳۱ پلاک فراهم شود و در ادامه، تملک سایر سایت‌ها از طریق شیوه‌های مختلف، از جمله طرح «مسکن کلید به کلید» و استفاده از منابع حاصل از پروژه‌های ساختمانی، دنبال شود.

کمالی زاده ده‌ونک در منطقه ٣ را پس از اسلام‌آباد، یکی از مهم‌ترین و پیشروترین پروژه‌های نوسازی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر منتظر تصویب لایحه در شورای اسلامی شهر تهران هستیم تا بتوانیم در کوتاه‌ترین زمان، ۵۰ درصد هزینه کارشناسی املاک را به مالکان پرداخت کنیم.

او با اشاره به رویکرد مدیریت شهری در اجرای این پروژه افزود: هدف از اجرای طرح نوسازی ده‌ونک، صرفاً نوسازی کالبدی نیست، بلکه توانمندسازی ساکنان و فراهم کردن زمینه مشارکت مؤثر مردم نیز در این فرآیند دنبال می‌شود و اقدامات لازم در این زمینه در حال انجام است. در پایان این نشست، صورتجلسه مشترک میان اعضای حاضر تنظیم، قرائت و به امضای شرکت‌کنندگان رسید.

کد خبر 1067857 منبع: همشهری آنلاین

  • اتمام ساماندهی خیابان آزادی تا پایان آذرماه | گلدان‌های بتنی جایگزین نرده‌ها شد

  • تغییر زمان بهسازی نیمه جنوبی خط یک مترو به درخواست شهروندان

  • ده‌ونک الگوی نوسازی شمال پایتخت می شود

  • تعیین تکلیف ساختمان‌های نیمه‌کاره رهاشده تهران تا پایان ۱۴۰۵

  • عکس یادگاری سران بریکس باحضور پزشکیان و پوتین در کنار یکدیگر |ببینید

  • ۱۰۰ مسیر گردشگری ادبی ایران طراحی شد | از سووشون شیراز تا خانه نیما و کافه‌گردی صادق هدایت

  • غذا و آب ناسالم به مغز آسیب می‌زنند | راهکارها برای پیشگیری از عفونت و مسمومیت‌های خطرناک غذایی

  • نمایشگاه زنان و تولید ملی تمدید شد

  • چشم روباتیک آمریکا کور شد | تثبیت قیمت ۱۷ کالای اساسی تا پایان سال

  • مرد سه‌هزار چهره رئیس تروریست‌ها شد! + ویدئو | لحظه‌ای که مسعود شصت‌چی گرفتار تروریست‌ها می‌شود

  • منتظر تغییر الگوی جوی در ایران باشید؛ از بارش‌های سیل آسا تا کاهش دما در برخی مناطق

  • در ۲۴ساعت ورق برگشت | هشدار بازیگر تعیین‌کننده جدید | مورد عجیب یمن؛ توپ در زمین سعودی

  • در حال آماده شدن برای حمله به ما برای زمستان هستند همین را دریافت خواهند کرد

  • پاسخ تند پزشکیان به ترامپ: ما تروریستیم که بی‌گناهان را قتل‌عام می‌کنیم؟ | اگر مرد جنگید، با کسی که می‌جنگد بجنگید

  • ادعای عجیب ترامپ پس از شروع حمله به ایران

  • غول آب‌وهوایی جهان در نزدیکی ایران ! | رازگشایی از ورود ال‌نینوی قدرتمند به آسمان کشور | شمشیر دولبه ال‌نینو برای ایران

  • پیشنهاد خارجی برای ستاره پرسپولیس رسید | تصمیم مهم مدیران باشگاه برای نیم فصل

  • این خودرو برای آمریکایی‌ها قدغن است + عکس

  • لژیونر ایرانی صدای پیرلو را درآورد؛روح فوتبال را ندیده گرفتید

  • لغو بازی با پرسپولیس تصمیم درستی بود | سه امتیاز ارزش ایجاد اختلاف بین دو شهر را ندارد

  • افتتاح ۴ بازار میوه و تره‌بار شنبه در تهران

  • تاب‌آوری شهر فقط با سوله و سازه‌های بحران ایجاد نمی‌شود

  • تهران صاحب پارکینگ می‌شود

  • پیگیری خواسته شهروندان محله طیب در صحن پارلمان شهری

  • چه خبر از مناطق؟ از نورپردازی ضدسرقت ۳۷ پل عابر پیاده تا فعال شدن ایستگاه مترو حرم حضرت عبدالعظیم(ع) تا مهرماه