دستگیری عامل حمله به دادستان رفسنجان در کرمان / ضارب تحت بازجویی است

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
دستگیری عامل حمله به دادستان رفسنجان در کرمان / ضارب تحت بازجویی است

دادستان کرمان با اعلام خبر دستگیری ضارب دادستان شهرستان رفسنجان گفت: ضارب فردی سابقه‌دار و دارای شخصیت ضداجتماعی و به مواد مخدر صنعتی اعتیاد داشته است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمان و به نقل از روابط عمومی دادگستری، مهدی بخشی با اعلام خبر دستگیری ضارب دادستان رفسنجان اظهار کرد: ضارب فردی سابقه‌دار و دارای شخصیت ضد اجتماعی است که به مواد مخدر صنعتی نیز اعتیاد دارد.

وی افزود: متهم در نزدیکی محل اقامت دادستان رفسنجان سکونت داشته و گمان می‌کرده که هم‌جواری با دادستان مانع از فعالیت‌های مجرمانه وی بوده است، به همین دلیل مبادرت به حمله و ضرب و جرح کرده است.

دادستان کرمان با قدردانی از تلاش‌های حفاظت و اطلاعات دادگستری استان کرمان، بازپرس پرونده، مراجع امنیتی و اطلاعاتی، پلیس آگاهی و سایر ضابطان در کشف و تعقیب متهم، گفت: اشراف بر هویت ضارب از ۴۸ ساعت اول وجود داشته، اما به دلیل استانداردهای تحقیقاتی، امر دستگیری تا ساعات بامداد امروز به تعویق افتاد.

دادستان کرمان اضافه کرد: تحقیقات بازپرس این پرونده برای تسجیل جزئیات و بررسی انگیزه‌های نزدیک به جنایت در حال انجام است که نتایج آن در اخبار تکمیلی اعلام خواهد شد.

وی همچنین از زحمات کادر درمان و دانشگاه علوم پزشکی که مسئولانه و به موقع اقدامات درمانی و اعمال جراحی را انجام دادند و مانع از وقوع جنایت وحشیانه بامداد جمعه گذشته شدند، تشکر کرد.

وی خاطرنشان کرد: این قبیل اقدامات کمترین تأثیری در روحیه عدالت‌خواهی قضات شریف ندارد و قوه قضائیه افتخاری بالاتر از سربازی عدالت برای خود متصور نیست، هرچند توقع است دستگاه‌های متولی، تمهیدات جدی‌تری برای جلوگیری از اتفاقات مشابه که امنیت روانی جامعه را متأثر می‌کند، انجام دهند.

همچنین براساس گزارش پایگاه اطلاع‌رسانی پلیس، سردار جلیل موقوفه‌ئی، فرمانده انتظامی استان کرمان نیز در تشریح جزئیات این خبر اعلام کرد: بامداد روز جمعه دهم مردا، فردی به دلیل اختلافات شخصی در شهر کرمان به دادستان شهرستان رفسنجان حمله کرد و ضمن ضرب و شتم وی از محل متواری شده بود.

وی افزود: بلافاصله پس از اطلاع از حادثه، دستورات لازم برای شناسایی و دستگیری عامل این درگیری صادر و تیم‌های عملیاتی پلیس وارد عمل شدند.

فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: مأموران پلیس با بهره‌گیری از توان اطلاعاتی، موفق به شناسایی مخفیگاه ضارب شدند و ساعاتی پیش وی را در یکی از خروجی‌های شهر کرمان دستگیر کردند.

وی تصریح کرد: اختلافات شخصی انگیزه اصلی این حمله بوده و تحقیقات تکمیلی برای روشن شدن ابعاد بیشتر پرونده و هرگونه احتمالات دیگر ادامه دارد.

کد خبر 891935

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت