در ضربات آخر موفق نبودیم/ آرامش ذهنی نیاز داریم

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
در ضربات آخر موفق نبودیم/ آرامش ذهنی نیاز داریم

سرمربی تیم فوتبال سپاهان ایران گفت: تیم ما از لحاظ نوع فوتبال بازی بسیار خوبی انجام داد، اما در ضربات آخر موفق نبود، به تیم آخال ترکمنستان تبریک می‌گویم یک بازی بسیار خوبی انجام دادند، چرا که در کارهای دفاعی فوق‌العاده عمل کردند و اجازه ندادند به راحتی دروازه‌شان برسیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، محرم نویدکیا امشب _سه‌شنبه بیست‌ونهم مهر_ در نشست‌ خبری پس از تقابل تیم‌های فوتبال سپاهان ایران و آخال ترکمنستان در چارچوب دیدار هفته سوم رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا دو اظهار کرد: بازی برای ما بسیار دشوار شد، موقعیت‌های بسیاری در هر دو نیمه داشتیم، هرچه به اواخر بازی نزدیک می‌شدیم شرایط برای ما دشوارتر می‌شد و فشار روی بازیکنان بیشتر می‌شد، فشاری که از جانب حریف بود برای کسب پیروزی آن‌ها بود و ما همه تلاش‌مان را انجام دادیم تا بتوانیم گلزنی کنیم، بازیکنان همه اقدامات لازم را انجام دادند، اما در ضربات پایانی موفق نبودند.

وی افزود: تیم ما از لحاظ نوع فوتبال بازی بسیار خوبی انجام داد، اما در ضربات آخر موفق نبود، به تیم آخال ترکمنستان تبریک می‌گویم یک بازی بسیار خوبی انجام دادند، چرا که در کارهای دفاعی فوق‌العاده عمل کردند و اجازه ندادند به راحتی دروازه‌شان برسیم؛ سعی کردیم موقعیت‌هایشان را خنثی کنیم، اما به این پیروزی نیاز داشتیم تا فشار را روی خودمان را کم کنیم، این‌که ما در پنج بازی گذشته گل دریافت نکردیم کار نشان از پیشرفت ما است و امیدوارم روندمان رو به پیشرفت ادامه پیدا کند.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان اصفهان بیان کرد: بازیکنان ما در دیدار امروز با وحدت و همدلی کار کردند و تلاش‌شان قابل احترام است، شاید در نیمه نخست کمی حریف را دست‌کم گرفته باشند و فکر می‌کردند بازی ساده‌تری در پیش است، اما هرچه زمان گذشت، بازی دشوارتر شد، اگر همان نیمه نخست تمرکز بیشتری داشتیم، شاید نتیجه متفاوت رقم می‌خورد.

وی تصریح کرد: اخبار آسیب‌دیدگی حسین حسینی از قبل وجود داشت، حتی در بازی با پرسپولیس و مسابقه قبلی آسیایی هم با مصدومیت بازی کرد و به تیم ملی دعوت شد، اما نتوانست حضور یابد، وظیفه من این است که از همه بازیکنانم دفاع کنم و این شامل آرش رضاوند هم می‌شود که امروز قضاوت‌هایی درباره‌اش شد.

نویدکیا خاطرنشان کرد: اگر کمی آرامش ذهنی بیشتر داشتیم، ممکن بود در همان نیمه نخست یا ابتدای نیمه دوم به گل برسیم، دو یا سه مورد خطا و ارسال خطرناک داشتیم، اما بدشانسی هم به تیم فشار آورد.

وی عنوان کرد: من هیچ‌وقت از این موضوع گلایه نکرده‌ام، فدراسیون برنامه‌ریزی خودش را دارد، بازی هر پنج روز یک‌بار برای تیمی مثل سپاهان ایراد جدی ندارد، اما به‌طور طبیعی فشردگی، ذهن بازیکنان را خسته می‌کند و بر عملکرد فنی اثر می‌گذارد.

سرمربی تیم فوتبال سپاهان ایران بیان کرد: مهم‌ترین چیز این است که تیم از نظر روحی و فیزیکی بازسازی شود تا در ادامه رقابت‌ها بتوانیم نتیجه مطلوب کسب کنیم.

کد خبر 917159