جهاد تبیین و روایت‌گری صحیح وظیفه اصلی نهادهای تبلیغاتی است

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
جهاد تبیین و روایت‌گری صحیح وظیفه اصلی نهادهای تبلیغاتی است

نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران با بیان اینکه تبلیغات قوی دشمن می‌تواند روحیه رزمندگان را تضعیف کند، گفت: جهاد تبیین و روایت‌گری صحیح وظیفه اصلی نهادهای تبلیغاتی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران و به‌نقل از معاونت ارتباطات و رسانه دفتر نماینده ولی‌فقیه در استان، آیت‌الله محمدباقر محمدی لائینی با حضور در شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی به مناسبت سالروز تأسیس، در نشست رؤسای دفاتر این شورا در سطح استان ضمن تبریک روز تبلیغات اسلامی اظهار کرد: مازندران کمترین آسیب‌های امنیتی و اجتماعی را داشته، زیرا اقدامات معاندین خنثی شده یا سرکوب شده است.

وی افزود: وحدت و هماهنگی در این شورا لازم است و کارکرد شورا، جای گفت‌وگو و انتخاب بهترین نظرها برای تبلیغات است و نباید به صورت تک‌نفره پیش برود.

نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران با اشاره به پیام رهبر معظم انقلاب در اربعین شهدای جنگ تحمیلی سه وظیفه اصلی یعنی حفظ وحدت و انسجام ملی، حفظ عزت و آبرومندی نظام و حفظ شور و شعور انقلابی را یادآور شد و خاطرنشان کرد: با مقایسه‌ای میان سوخت موشک‌ها، تبلیغات را سوخت قوی‌تر از سوخت جامد برای سلاح‌های نظامی توصیف می‌شود، اگر از تبلیغات استفاده نکنیم و بازویی برای نظامیان نباشیم و نتوانیم شایعات و دروغ‌های دشمن را خنثی کنیم، حتی با ده‌ها برابر شدن توان نظامی نیز شکست می‌خوریم.

محمدی لائینی تأکید کرد: تبلیغات قوی دشمن می‌تواند روحیه رزمندگان را تضعیف کند در حالی که تبیین صحیح قدرت دفاعی کشور همچون اصابت موشک‌ها به اهداف حساس، موجب افزایش روحیه و انگیزه در میان نیروهای مسلح می‌شود.

وی جهاد تبیین و روایتگری صحیح را وظیفه اصلی نهادهای تبلیغاتی دانست و عنوان کرد: جامعه تبلیغاتی می‌تواند قوی‌ترین سوخت را برای موشک‌ها تأمین کند.

نماینده ولی‌فقیه در استان مازندران با اشاره به خطر بزرگ دشمن، بر لزوم هوشمندی و هوشیاری تأکید کرد: از همه مردم و مسئولان درخواست می‌شود تا با جهاد تبیین، وحدت ملی، امید و عزت ایران اسلامی را تقویت کنند.

کد خبر 891404

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت