تکلیف دولت به حمایت از ایرانیان خارج از کشور؛ قدردانی از رزمندگان یمنی

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
تکلیف دولت به حمایت از ایرانیان خارج از کشور؛ قدردانی از رزمندگان یمنی

مشروح مهم‌ترین خبرهای جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی را می‌توانید در این گزارش بخوانید.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، جلسه علنی مجلس صبح امروز _یکشنبه دوازدهم مرداد_ به ریاست محمدباقر قالیباف برگزار شد و ادامه رسیدگی به جزئیات لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور در دستورکار نمایندگان قرار گرفت.

تکلیف دولت به حمایت از ایرانیان خارج از کشور؛ قدردانی از رزمندگان یمنی

در ابتدای این جلسه، محمدباقر قالیباف در نطق پیش از دستور خود گفت: ایران امینت خود را از هیچ کسی گدایی نمی‌کند تا خطای محاسباتی دشمنان ایران اصلاح شود و بدانند که تنها راهی که دارند این است که حقوق قانونی ما را بپذیرند و هیچ طمعی به جنگ تحمیلی یا صلح تحمیلی نداشته باشند که در آن صورت ایران از موضع پیروز در جنگ همانند همیشه آماده ورود به مرحله‌ی دیپلماسی با سازوکارهایی عقلانی و عزتمندانه است.

تکلیف دولت به حمایت از ایرانیان خارج از کشور؛ قدردانی از رزمندگان یمنی

رئیس مجلس در بخشی از نطق خود گفت: «ای اسرائیل از ما عصبانی باش و از عصبانیت بمیر».

نمایندگان در خلال نطق محمدباقر قالیباف رئیس مجلس شورای اسلامی، شعار «مرگ بر اسرائیل» و «مرگ بر آمریکا» سر دادند.

قالیباف همچنین در بخشی از پاسخ خود به تذکر یکی از نمایندگان مجلس درباره «تأیید یکی از احکام قانون بودجه سال ۱۴۰۴ کل کشور در شورای‌عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا که پیش از آن در مجلس رد شده بود»، توضیح داد: ریاست جمهوری معتقد است و قانون مجلس هم این را می‌گوید که برای کالاهای اساسی به جای ارز ترجیحی در ابتدای زنجیره، باید این ارز به انتها زنجیره اختصاص یابد؛ این قانون است و وزارت رفاه نیز باید این کار را انجام دهد؛ با ارائه ارز ترجیحی در ابتدای زنجیره رانت بزرگی در اختیار برخی قرار می‌گیرد؛ آقای رئیس جمهوری بارها دستور دادند و پیگیر اجرای این طرح هستیم. همچنین الان در جریان طرح کالابرگ الکترونیک پول به حساب افراد ریخته می‌شود که اشتباه است، بلکه وزارت رفاه باید کالا را بخرند و در اختیار مردم قرار دهند.

در ادامه جلسه علنی امروز، نامه رئیس جمهور درباره درخواست استرداد لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی توسط یک عضو هیأت رئیسه مجلس قرائت شد.

تکلیف دولت به حمایت از ایرانیان خارج از کشور؛ قدردانی از رزمندگان یمنی

پزشکیان در این نامه به قالیباف، لایحه مقابله با انتشار محتوای خلاف واقع در فضای مجازی را جهت بررسی‌های بیشتر در مفاد لایحه مذکور به منظور گسترش رویکرد تنظیم‌گری و حمایت مطلوب از آزادی بیان مشروع در چارچوب قانون اساسی مسترد کرد.

در بخش دیگری از این جلسه، در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی درباره لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور، نمایندگان با تصویب ماده ۸ این لایحه دولت را موظف کردند تا در موارد ضروری، اقدامات حمایتی لازم از قبیل انتقال به محل امن و تأمین امکانات و خدمات درمانی و بهداشتی مورد نیاز را برای ایرانیان خارج از کشور از طریق نمایندگی‌های جمهوری اسلامی ایران یا سازمان‌های بین‌المللی انجام دهد.

تکلیف دولت به حمایت از ایرانیان خارج از کشور؛ قدردانی از رزمندگان یمنی

با تصویب ماده ۹ این لایحه نیز، دولت مکلف به حفظ و تقویت هویت ایرانی- اسلامی ایرانیان خارج از کشور و استمرار ارتباط فرهنگی آنها با سرزمین مادری شد.

نمایندگان در ادامه مواد ۱۱، ۱۲ و ۱۳ لایحه حمایت از ایرانیان خارج از کشور را تصویب کردند که بر اساس آن مجازات خروج غیرمجاز ایرانیان خارج از کشور در صورت بازگشت به کشور، برداشته می‌شود.

تکلیف دولت به حمایت از ایرانیان خارج از کشور؛ قدردانی از رزمندگان یمنی

امروز همچنین نمایندگان مجلس در بیانیه‌ای از تلاش‌های کادر بهداشت و درمان، هلال احمر، نیروهای مسلح و اورژانس کشور در جنگ ۱۲ روزه، قدردانی کردند.

۱۵۰ نماینده هم خطاب به رزمندگان یمنی در بیانیه‌ای نوشتند: به رشادت، شجاعت، مقاومت، غیرت و مردانگی شما افتخار می‌کنیم که در سمت درست تاریخ ایستادید و آمریکا و رژیم کودک کش را شکست دادید.

در ادامه جلسه علنی امروز، «طرح نظام بخشی فضای مجازی» و «طرح شفافیت هیأت رئیسه مجلس» هم اعلام وصول شد و «لزوم تأمین منابع طرح دارویار و جلوگیری از ورشکستگی داروخانه ها» و «تسریع در اجرای کامل قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت» از جمله تذکرات کتبی امروز نمایندگان به مسئولان اجرایی کشور بود.

کد خبر 891352

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت