تولید ۳۰ درصد گوشت مرغ در بیش از ۶۵ زنجیره صنعت طیور

معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی گفت: ۳۰ درصد تولید گوشت مرغ در بیش از ۶۵ زنجیره صنعت طیور صورت میگیرد.
به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از وزارت جهاد کشاورزی، محمد ابراهیم حسن نژاد اظهار کرد: حلقههای مربوط به زنجیرههای تولید در صنعت طیور در کشور ساماندهی شدهاند و این زنجیرهها از تأمین خوراک، جوجهریزی، پرورش تا کشتار و عرضه را پوشش میدهند.
وی افزود: با تسهیل گری و سرمایه گذاری که بخش خصوصی در سالهای اخیر انجام داده است، زنجیرههای تولید در صنعت طیور در حال افزایش است و این زنجیرههای تولید میتوانند مشکل تکنولوژی را به حداقل برسانند و بهره وری را بالا ببرند.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه در سال گذشته بیش از سه میلیون تن گوشت مرغ در کشور تولید شد، تصریح کرد: این افزایش تولید حاصل برنامه ریزی و مشارکت و همکاری بخش خصوصی و تشکلها است.
تولید ماهانه ۱۱۰ هزار تن تخممرغ در کشور
حسن نژاد عنوان کرد: درباره تولید تخم مرغ نیز گفت: ماهانه حدود ۱۱۰ هزار تن تخممرغ در کشور تولید میشود که این میزان بیش از نیاز داخلی است و بخشی از آن بهمنظور تنظیم بازار داخلی صادر میشود.
وی ادامه داد: صادرات فعلی تخممرغ بیشتر با هدف تنظیمگری بازار داخلی و حمایت از واحدهای تولیدی انجام میشود تا تولیدکنندگان بتوانند در فصول پرمصرف، سطح تولید خود را حفظ کنند.
معاون امور تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی بیان کرد: سالانه بیش از یک میلیون و ۳۰۰ هزار تن تخممرغ در کشور تولید میشود و حلقههای تولید از سطح اجداد تا تولید نهایی با برنامهریزی منظم در حال فعالیت هستند.
حسن نژاد با اشاره به ظرفیتهای بالای سرمایهگذاری در کشور تأکید کرد: برای بهرهگیری از این ظرفیتها باید برنامهریزی دقیقی در حوزه تولید و صادرات انجام شود و در بخش نهادهها نیز تلاش میکنیم از مسیرهای عرضه با نرخ آزاد نیز برای توسعه صادرات استفاده کنیم
کد خبر 916736