تعامل رسانه و مدیران مسیر توسعه بیجار را هموار می‌کند

 تعامل رسانه و مدیران مسیر توسعه بیجار را هموار می‌کند

بیجار – معاون سیاسی و امنیتی استاندار کردستان گفت: تعامل سازنده میان رسانه‌ها و مدیران و بهره‌گیری از انتقادات منطقی، زمینه‌ساز توسعه شهرستان بیجار است.

به گزارش خبرنگار مهر، علی‌اکبر ورمقانی، شامگاه یکشنبه در نشست با خبرنگاران و اصحاب رسانه به مناسبت روز خبرنگار، با گرامیداشت این روز، بر نقش مهم اصحاب رسانه در پیشبرد اهداف توسعه‌ای شهرستان تأکید کرد و گفت که مدیران باید صبور بوده و از نقدهای سازنده بهره بگیرند.

وی اظهار کرد: از همه کسانی که رسالت کاری خود را انجام می‌دهند باید قدردانی کرد. در چهار سالی که خادم مردم گروس بودم، افتخار داشتم در خدمت مردم باشم و هیچ‌گاه از رسانه‌ای شکایت نکردم.

معاون سیاسی و امنیتی استاندار با اشاره به ضرورت گفت‌وگو و تعامل افزود: باید تمرین دیالوگ کنیم و از انتقادات غیرمنطقی پرهیز کنیم، چرا که این نوع نقد به نتیجه نمی‌رسد. مردمان بیجار قدردان و پای انقلاب ایستاده‌اند و این سرمایه اجتماعی باید حفظ شود.

ورمقانی گفت: مسئولیت‌ها ماندنی نیست و باید روزی که از پست خود خداحافظی می‌کنیم، همچنان برای توسعه و خدمت به مردم برنامه داشته باشیم. کار نکردن هیچ معنایی ندارد، به‌ویژه برای نیروهای بومی که باید توسعه فرهنگی شهرستان را دنبال کنند.

وی با اشاره به توطئه‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای تجزیه کشور گفت: علی‌رغم تمام مشکلات، انسجام مردم موجب شکست این نقشه‌ها شد. خبرنگاران باید این همراهی و اتحاد را به تصویر بکشند و به مسئولان هشدار دهند تا امور کشور متوقف نشود.

ورمقانی ادامه داد: تعامل مدیران ادارات و اصحاب رسانه باید تقویت شود. برخی مشکلات شهرستان، مانند کمبود ۲۰ هزار مگاواتی برق در کشور، ملی است و راهکار آن در تراز شدن تولید و مصرف خواهد بود. کاهش بارندگی نیز در افت تولید نیروگاه‌ها و افزایش مصرف خانگی تأثیر گذاشته است.

وی از افزایش سهم اعتبارات بیجار خبر داد و گفت: این اعتبارات بر اساس وسعت شهرستان و نه صرفاً جمعیت اختصاص یافته که اقدامی مهم در مسیر توسعه است.

۷۲ موکب در کردستان فعال است

معاون سیاسی و امنیتی استاندار با اشاره به آمادگی استان برای اربعین حسینی افزود: ۷۲ موکب در استان فعال است که پنج موکب در مرز، چهار موکب در حوزه عربی و یکی در مرز باشماق مستقر خواهد شد. افزایش تردد در مرز باشماق نشان‌دهنده جای گرفتن این مرز در مسیر زوار است، اما همچنان کار زیادی باقی مانده است.

وی گفت: طی چهار سال اخیر، هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان پروژه در مسیر مریوان و باشماق اجرا شده و توسعه سایر محورهای مواصلاتی نیز در دستور کار است. همچنین ۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای زیرساخت‌های ۱۰ شهرستان استان اختصاص یافته است و پل گاران نیز با اعتبارات ستاد اربعین به بهره‌برداری رسیده است.

ورمقانی در پایان تأکید کرد: استفاده از ظرفیت نقد سازنده، توجه به سرمایه اجتماعی مردم بیجار و تلاش مشترک مدیران و رسانه‌ها، مسیر توسعه شهرستان را هموار خواهد کرد.

کد خبر 6556787

  • خدمتگزاری به مردم نباید تعطیل شود

  • فرماندار جدید شهرستان بیجار معرفی شد

  • خبرنگاران پل ارتباطی بین مردم و مسئولین هستند/ خبر رسانی صحیح و بی طرفانه رسالت اصلی خبرنگاران است

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • تعامل رسانه و مدیران مسیر توسعه بیجار را هموار می‌کند

  • نقش آذربایجان‌شرقی در تحقق تولید ۷۰۰ هزار تنی مس کاتد تا ۱۴۰۴

  • رایزنی «پوتین» با رئیس‌جمهور تاجیکستان

  • گزارش مهر از تردد در مرز شلمچه

  • بررسی راه‌های مقابله موثر با تحریم‌های غیرقانونی

  • راهپیمایی‌های گسترده جهانی در حمایت از مردم مظلوم غزه+ فیلم و تصاویر

  • فعالیت ۳۳ موکب در مریوان و مرز باشماق

  • پیش‌بینی گردوخاک در نواحی مرزی کرمانشاه

  • رئیس توسعه گردشگری دریایی و ساحلی مازندران منصوب شد

  • تردد ۵۹۴ هزار زائر از مرز خسروی؛ بازگشت زائران به کشور شتاب گرفت

  • ایثار بی‌صدای موکب‌داران مرزی در اربعین حسینی

  • آخرین وضعیت دریاچه پری؛ ماهی ها تلف شدند

  • اختلاف دما در اصفهان به ۳۲ درجه می‌رسد

  • آغاز برداشت گلرنگ صفه در اراضی کم‌بازده آذربایجان شرقی

  • توزیع ۲۱۲ تن کالاهای اساسی در آستانه اربعین بین مواکب آذربایجان شرقی

  • بارش‌های موسمی جنوب فارس را فرا می‌گیرد

  • مدیرعامل استقلال تکلیف مهاجم پرسپولیس را مشخص کرد

  • شهید خداداد باقری در حادثه تروریستی سراوان به شهادت رسید

  • حادثه رانندگی در پارس‌آباد ۲۶ مصدوم و یک فوتی برجا گذاشت

  • آزادی ۶ زندانی غیر عمد در البرز توسط بهرنگ علوی

  • روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

  • روزنامه‌های صبح شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح شنبه ۱۸ مرداد ۱۴۰۴