بنی طالبی: چنگدو آغاز راه اما هدف اصلی بازی‌های آسیایی است

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
بنی طالبی: چنگدو آغاز راه اما هدف اصلی بازی‌های آسیایی است

ملی‌پوش ووشوی کشورمان گفت :بدون شک، این مسیر و سختی‌هایی که طی کردم موجب شده است انگیزه‌ام برای نتیجه‌گیری در مسابقات پیش‌رو بیشتر شود. هدف اصلی من حضور موفق در بازی‌های آسیایی است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، ورزش ووشو یکی از قدیمی‌ترین و پویاترین هنرهای رزمی جهان است که ریشه‌های آن به تمدن باستان چین برمی‌گردد. این رشته ورزشی تحت عنوان ووشو (Wushu) شناخته می‌شود و مجموعه‌ای از تکنیک‌ها و فنون رزمی متفاوت است که تلفیقی از زیبایی‌شناسی، تمرکز ذهنی و مهارت‌های مبارزه‌ای را دارد. ووشو به دو بخش اصلی تالو (حرکات فرم) و ساندا (مبارزه) تقسیم می‌شود. در این میان بخش تالو به عنوان فرم‌های نمایشی و تکنیکی شامل حرکات از پیش تعیین شده، ترکیبی از فنون دفاع و حمله و اجرای زیبا و هماهنگ حرکات بدن شناخته می‌شود.

بخش تالو در ووشو که به اجرای فرم‌ها و مجموعه حرکات ویژه گفته می‌شود، تمرکز بر هماهنگی بدن، دقت در اجرای تکنیک‌ها، انعطاف‌پذیری و زیبایی حرکات دارد. ورزشکاران در این بخش باید حرکات از پیش تعریف شده را به بهترین نحو و با بالاترین استانداردهای فنی اجرا کنند. فرم‌ها می‌توانند شامل حرکات دست، پا، پرش‌ها، چرخش‌ها و ترکیبی از این‌ها باشد که نمایندگی از سبک‌ها و سنت‌های مختلف ووشو محسوب می‌شوند. اجرای تالو نیازمند تمرینات فراوان، تمرکز ذهنی، قدرت بدنی و انعطاف پذیری بالا است. این بخش معیار اصلی در رقابت‌های ووشو برای تعیین برترین‌ها در سطح جهانی است.

ورزش ووشو به دلیل تلفیق تکنیک، تمرکز ذهنی و انعطاف بدنی، نیازمند تعهد و تمرین فراوان است و شاهین بنی‌طالبی با درک عمیق این ویژگی‌ها، توانسته است با تکنیک‌های منحصر به فرد خود در بخش تالو، به موفقیت‌های درخشان دست پیدا کند. مسیر ورزشی او سرشار از افتخارات متعدد است که از مدال‌های برنز گرفته تا مدال‌های طلای قهرمانی جوانان جهان و رقابتهای آسیایی، نشان‌دهنده رشد و پیشرفت چشمگیر این ورزشکار است. بنی‌طالبی در طول این سال‌ها به عنوان یکی از ستون‌های اصلی تیم ووشوی ایران شناخته شده است و حضوری مستمر و مؤثر در میدان‌های مهم ورزشی داشته است.

یکی از نقاط عطف کارنامه ورزشی بنی طالبی کسب سهمیه و دعوت به بازی‌های جهانی ۲۰۲۵ چنگدو چین است، رویدادی که به عنوان یکی از معتبرترین و پرهیجان‌ترین مسابقات ورزشی جهان در رشته‌های غیرالمپیکی شناخته می‌شود. بازی‌های جهانی چنگدو فرصتی بی‌نظیر برای ورزشکاران این رشته فراهم می‌آورد تا در سطح جهانی به رقابت بپردازند و نشان دهند که در قله ورزش‌های رزمی جهان قرار دارند. دعوت بنی طالبی به این بازی‌ها نشان‌دهنده شایستگی و مهارت فنی او است.

بنی طالبی: چنگدو آغاز راه اما هدف اصلی بازی‌های آسیایی است

آغاز مسیری دشوار برای کسب سهمیه

شاهین بنی طالبی، ملی‌پوش ووشوی کشورمان درباره مسابقات جهانی به خبرنگار ایمنا می‌گوید: در دوره‌های قبل روند به این صورت بود که نفرات اول تا هفتم مسابقات قهرمانی جهان، سهمیه حضور در بازی‌های جهانی را به‌صورت مستقیم دریافت می‌کردند، اما امسال به دلیل اینکه مسابقات جهانی در آمریکا برگزار شد و برای ما و چند کشور دیگر ویزا صادر نشد، امکان شرکت در این رقابت‌ها را نداشتیم. در نتیجه، مسابقات جایگزینی در نظر گرفته شد تا فرصت دوباره‌ای برای کسب سهمیه ایجاد شود، اما تفاوت عمده در این بود که در این مسابقات تنها افرادی که مدال طلا کسب می‌کردند سهمیه مستقیم می‌گرفتند. به همین دلیل کار بسیار سخت‌تر از حالت عادی شد.

وی می‌افزاید: در واقع ما به‌جای یک مسابقه، باید دو مرحله سخت و فشرده را پشت سر می‌گذاشتیم تا به سهمیه برسیم. من در همین مسابقات جایگزین موفق شدم به‌صورت مستقیم سهمیه بگیرم. در بین اعضای تیم ایران تنها کسی بودم که این سهمیه را به شکل مستقیم دریافت کردم. سایر اعضای تیم با وجود حضور در مسابقات از مسیر مستقیم موفق به کسب سهمیه نشدند.

طلای هنگ کنگ، بلیت قطعی برای چنگدو

ملی‌پوش ووشوی کشورمان اضافه می‌کند: آخرین مسابقه‌ای که برای انتخابی بازی‌های چنگدو در نظر گرفته شده بود، سال گذشته در کشور هنگ‌کنگ برگزار شد. طبق اعلام برگزارکنندگان تنها نفرات دارای مدال طلا می‌توانستند سهمیه مستقیم دریافت کنند. من در این رقابت موفق به کسب مدال طلا شدم و بنابراین سهمیه حضور در بازی‌های چنگدو را با قطعیت به دست آوردم.

وی خاطرنشان می‌کند: برخلاف دوره‌های گذشته که لیست سهمیه‌گیران از پیش مشخص می‌شد، در این روند جدید هیچ صفحه یا سهمیه‌ای از پیش تعیین نشده بود. هر ورزشکار باید در مسابقاتی که برگزار می‌شد، حضور پیدا می‌کرد و فقط بر اساس نتیجه همان رقابت رفتن به مسابقات جهانی تعیین می‌شد.

بنی طالبی: چنگدو آغاز راه اما هدف اصلی بازی‌های آسیایی است

انگیزه برای بازی‌های آسیایی

بنی طالبی عنوان می‌کند: سهمیه‌ها محدود نبودند، اما کسب آن‌ها نیاز به عبور از چند فیلتر جدی داشت. البته تعدادی از ورزشکاران نیز از طریق وایت‌کارت موفق به دریافت سهمیه شدند. ترکیب نهایی تیم هنوز مشخص نیست، ولی امیدوارم که بتوانم عملکرد خوبی داشته باشم و ابتدا در ترکیب نهایی تیم قرار بگیرم و در مسابقات جهانی برزیل نیز نماینده شایسته‌ای برای کشورم باشم.

وی تصریح می‌کند: بدون شک، این مسیر و سختی‌هایی که طی کردم موجب شده است انگیزه‌ام برای نتیجه‌گیری در مسابقات پیش‌رو بیشتر شود. هدف‌گذاری من در نهایت به بازی‌های آسیایی ختم می‌شود. البته این مسیر پله‌پله طی می‌شود. گام نخست همین مسابقات چنگدو است که شباهت زیادی با ساختار بازی‌های آسیایی دارد. بنابراین این مسابقات نقش مهمی در مسیر آماده‌سازی برای بازی‌های آسیایی ایفا می‌کند.

چنگدو پل موفقیت در مسابقات جهانی

ملی‌پوش ووشوی کشورمان تاکید می‌کند: در رشته ووشو به‌ویژه در بخش تالو، یک تعداد مشخص داور در مسابقات مختلف حضور دارند و بسیاری از آن‌ها ممکن است در مسابقات جهانی نیز قضاوت کنند. عملکرد قوی در مسابقات چنگدو می‌تواند ذهنیت خوبی در داوران نسبت به ما ایجاد کند که در آینده نیز مؤثر است. این موضوع نه تنها در قضاوت بلکه در روحیه شخصی ورزشکار نیز تأثیرگذار است. وقتی یک مسابقه با آمادگی بالا برگزار می‌شود، روحیه برای مسابقات بعدی بهتر می‌شود.

وی یادآور می‌شود: سطح رقابت در این مسابقات بالا است. بیشتر کسانی که در این رقابت‌ها حضور دارند، همان نفرات اول تا دهم جهان هستند. تفاوت در این است که در مسابقات جهانی ممکن است ۴۰ تا ۵۰ ورزشکار در هر فرم شرکت کنند و برخی اشتباه کرده یا خطا بدهند، اما در این مسابقات، رقابت روی دو فرم نانچوان و نانگوئن متمرکز است و مجموع امتیاز این دو فرم نفر برتر را مشخص می‌کند. این ساختار موجب شده است که مسابقه ریسک بالاتری داشته باشد.

کلید موفقیت در رقابت‌های پیش‌رو

بنی طالبی عنوان می‌کند: ما در مسابقات جهانی امکان کسب چهار مدال داریم، ولی در اینجا فقط یک مدال آن‌هم بر اساس مجموع دو اجرا تعلق می‌گیرد که فشار مسابقه را بیشتر می‌کند. در حال حاضر حدود ۸۰ درصد از آمادگی لازم را دارم. قطعاً برای یک مسابقه باید به ۱۰۰ درصد رسید. بعد از این مسابقات حدود ۲۰ روز زمان باقی می‌ماند تا برای مسابقات جهانی آماده شویم.

وی بیان می‌کند: این مسابقه می‌تواند در ارتقا سطح آمادگی نقش مهمی داشته باشد. بیشتر رقبا را می‌شناسم، چراکه چند بار با آن‌ها مسابقه داده‌ام و شکست و پیروزی داشته‌ام. بیشتر آن‌ها از من بزرگ‌تر و با تجربه‌تر هستند، اما خوشبختانه شرایط من در سه سال گذشته بهتر شده است و می‌توان گفت که شانس من نسبت به سال گذشته بیشتر است.

تالو، میدان ریسک و دقت

ملی‌پوش کشورمان خاطرنشان می‌کند: در بخش تالو، آمادگی ذهنی و روانی نقش بسیار مهمی دارد. تمرینات فنی یک طرف ماجرا است، ولی آن ۱۰ روز پیش از مسابقه که روی ذهن و روحیه کار می‌کنیم تعیین‌کننده است. باید بتوانیم ذهن را برای لحظه اجرا آماده نگه داریم، چراکه مسابقات مجموع فرم هستند، حتی اگر اجرای اول خوب باشد کار تمام نشده است و باید اجرای دوم را نیز با دقت انجام داد.

وی ادامه می‌دهد: در اجرای فرم‌ها از حرکات ریسکی استفاده می‌کنم. بسیاری از رقبا به سراغ این حرکات نمی‌روند. این موجب می‌شود کار من ریسک بیشتری داشته باشد، اما در صورت موفقیت، شانس مدال بالاتر می‌رود. اگر بتوانم با دقت اجرا کنم و مشکلی پیش نیاید قطعاً نتیجه خوبی خواهم گرفت.

هدفم حضور موفق در بازی‌های آسیایی است

بنی طالبی تاکید می‌کند: در تالو چون اجرای فرم‌ها از پیش مشخص است، آنالیز رقبا نقش چندانی ندارد. هر ورزشکار اجرای مشخص خود را دارد. با این وجود ما همه رقبا را می‌شناسیم و سطح فنی آن‌ها را تا حدودی می‌دانیم. یکی از راه‌های تأثیرگذاری قبل از مسابقه حفظ روحیه، نمایش آمادگی در زمان گرم کردن و ایجاد ذهنیت مثبت در برابر رقبا است.

وی یادآور می‌شود: حتی حالات روحی پیش از اجرای فرم می‌تواند روی رقیب تأثیر بگذارد. در نهایت می‌خواهم با کسب نتایج خوب در مسابقات پیش‌رو به رشد و جایگاه بهتر بخش تالو در ووشو کمک کنم. هدف اصلی من حضور موفق در بازی‌های آسیایی است. در دوره قبل که نخستین حضورم در سطح بزرگسالان بود، نتوانستم عملکردی مناسب داشته باشم. اما از آن زمان تاکنون، به‌ویژه در سه سال اگذشته سطح آمادگی و تجربه‌ام رشد چشم‌گیری داشته است و امیدوارم که این بار با عملکردی قوی، بتوانم به مدال بازی‌های آسیایی دست پیدا کنم و کشورم را به افتخار برسانم.

کد خبر 891584

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت