بستان دومین شهر گرم جهان شد | خوزستان در صدر فهرست داغ‌ ترین نقاط زمین

در روز جمعه ۱۶ مردادماه، یک شهر در استان خوزستان یکی از رکوردداران گرما در جهان شناخته شد. بدین ترتیب، بستان با ثبت دمای ۵۰.۷ درجه سانتی‌گراد بالای صفر، در رده دوم گرم‌ترین‌های جهان قرار گرفت.

گرما

به گزارش همشهری آنلاین، در این روز دهلران در استان ایلام با دمای ۵۰ درجه سانتی‌گراد بالای صفر در رده چهارم فهرست گرم‌ترین‌های جهان قرار گرفت و مهران نیز با دمای ۴۸.۷ درجه سانتی‌گراد بالای صفر در رده هشتم ایستاد.

این در حالی است که خوزستان بیشترین شهرهای گرم جهان را به خود اختصاص داده است. به‌جز بستان، شهرهایی چون امیدیه با دمای ۴۹.۱ درجه در رده پنجم، بهبهان با دمای ۴۸.۸ درجه در رده هفتم، صفی‌آباد دزفول با دمای ۴۸.۶ درجه در رده نهم، آبادان با دمای ۴۸.۴ درجه در رده دهم، بندر ماهشهر با دمای ۴۷.۸ درجه در رده دوازدهم و مسجدسلیمان با ثبت دمای ۴۷.۴ درجه سانتی‌گراد بالای صفر در رده چهاردهم گرم‌ترین مناطق جهان قرار گرفتند.

گرم‌ترین‌ها در ایران

در کشور نیز رامهرمز، آغاجاری، شوش، اهواز، حسینیه، شوشتر، شادگان، گتوند و لالی با دمای ۴۷ درجه و هندیجان و ایذه با ثبت دمای ۴۵ درجه سانتی‌گراد بالای صفر از دیگر گرم‌ترین‌های استان خوزستان بودند.

در روز جمعه، همچنین در استان بوشهر، برازجان ۴۷ درجه، جم توحید ۴۵ درجه، بندر بوشهر و عسلویه ۴۴ درجه و بندر دیر و جزیره خارک ۴۲ درجه سانتی‌گراد را ثبت کردند.

در استان سیستان و بلوچستان، راسک ۴۷ درجه، نیکشهر و دلگان ۴۶ درجه، بمپور و ایرانشهر ۴۵ درجه، سرباز ۴۲ درجه و زهک، زابل و میرجاوه ۴۱ درجه سانتی‌گراد دما داشتند.

در استان هرمزگان، میناب و رودان ۴۷ درجه، بستک ۴۶ درجه، بندر خمیر و سردشت بشاگرد ۴۵ درجه، حاجی‌آباد ۴۳ درجه، پارسیان ۴۲ درجه و جزیره قشم ۴۱ درجه سانتی‌گراد را تجربه کردند.

در استان فارس نیز لامرد با ۴۷ درجه، فراشبند ۴۶ درجه، قیروکارزین و کازرون ۴۵ درجه، نورآباد ممسنی و لار ۴۴ درجه، جهرم و زرین‌دشت ۴۲ درجه و حسن‌آباد داراب ۴۱ درجه سانتی‌گراد ثبت شد.

در استان ایلام، دره‌شهر ۴۶ درجه، لومار ۴۴ درجه، آبدانان ۴۳ درجه و سرابله و بدره ۴۲ درجه سانتی‌گراد دما داشتند.

در استان کهگیلویه و بویراحمد، دوگنبدان و امامزاده جعفر ۴۶ درجه و لیکک و دهدشت ۴۵ درجه سانتی‌گراد ثبت شد.

در استان کرمان، عنبرآباد و کهنوج ۴۶ درجه، شهداد ۴۴ درجه و جیرفت و نرماشیر ۴۳ درجه سانتی‌گراد را تجربه کردند.

در استان کرمانشاه، سرپل ذهاب با ۴۶ درجه و گیلان غرب با ۴۲ درجه سانتی‌گراد از گرم‌ترین نقاط این استان بودند.

در استان لرستان، پلدختر ۴۵ درجه، سپیددشت ۴۳ درجه، خرم‌آباد ۴۲ درجه و رومشکان ۴۱ درجه سانتی‌گراد ثبت شد.

در استان قم، جمکران ۴۴ درجه، فدک و کوه سفید ۴۳ درجه، شکوهیه ۴۲ درجه و کوشک نصرت ۴۱ درجه سانتی‌گراد دما داشتند.

همچنین در سایر استان‌ها، طبس در خراسان جنوبی و کاشان در اصفهان هر کدام ۴۲ درجه، و گرمسار در استان سمنان، ورامین در استان تهران، بافق در استان یزد و اشتهارد در استان البرز هر یک ۴۱ درجه سانتی‌گراد را ثبت کردند.

کد خبر 1058743 منبع: روزنامه همشهری

  • بستان دومین شهر گرم جهان شد | خوزستان در صدر فهرست داغ‌ ترین نقاط زمین

  • آمیتاب باچان به ایران می‌آید + فیلم

  • ما این وضعیت را تحمل نخواهیم کرد | هشدار درباره ادامه محاصره دریایی ایران

  • اظهارات مقام عالیرتبه نظامی ایران درباره تنگه هرمز

  • پشت صحنه عکس هایی که جهان را تکان داد | عکاس مینابی: بعد از دیدن پیکر بچه‌ ها نمی‌ توانستم شاتر دوربین را فشار دهم

  • جزئیات اولیه از انفجارهای قشم

  • واکنش تند نماینده مجلس به امضای پیمان مکه با حضور ترکیه و پاکستان

  • چرا آمریکا با آغاز هر جنگ بلافاصله واسطه‌ها را می فرستاد؟ + ویدئو | دعوای یانکی‌ها عنی شد

  • توافقنامه دفاعی مشترک ۳ کشور همسایه ایران

  • ترامپ: گمان نمی‌کنم ایرانی‌ها بتوانند ادامه دهند | جنگ خیلی زود پایان می‌یابد

  • ایران می‌تواند ما را کاملاً نابود کند

  • هیچ کس را نمی‌خواهم فقط رضاییان را برایم بخرید | مقصد رامین مشخص شد؟

  • ۹۰ میلیارد بدهید تا از پرسپولیس بروم | تارتار نامه عدم نیاز هم زد

  • ترامپ: شخصاً در مذاکرات با ایران درگیر هستم؛ ممکن است به‌زودی به توافق برسیم

  • این لژیونر را دیگر پرسپولیسی بدانید؛ فقط پرسپولیس پول خریدش را کنار گذاشت

  • میلاد محمدی نرسیده به بلاروس اخراج شد!

  • توافق ایران و عمان نهایی می‌شود اما ایران زیر بار خواسته‌های ترامپ نمی‌رود

  • کابین خلبان و لاشه جنگنده اف ۱۵ آمریکایی که توسط ایران سرنگون شد + عکس