برگزاری مسابقه ملی مهارت در اصفهان، فرصتی برای جوانان خلاق

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
برگزاری مسابقه ملی مهارت در اصفهان، فرصتی برای جوانان خلاق

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی اصفهان گفت: در سال جاری، نمایشگاه بین‌المللی اصفهان با برگزاری بیش از ۱۷ نمایشگاه و جلب توجه بیش از ۱۲۵ هزار بازدیدکننده، به یک مرکز معتبر اقتصادی تبدیل شده است. هم‌زمان با این فعالیت‌ها، مسابقه ملی مهارت نیز برگزار خواهد شد.

احمدرضا طحانیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به گزارش کوتاهی از عملکرد چند ماهه نمایشگاه بین‌المللی اصفهان اظهار کرد: در سال جاری توانستیم بیش از ۱۷ نمایشگاه در سطح ملی و بین‌المللی برگزار کنیم و تعداد بازدیدکنندگان این نمایشگاه‌ها بیش از ۱۲۰ هزار نفر بوده است و همچنین، در کنار برگزاری نمایشگاه‌ها، ده‌ها نشست تخصصی و رویداد متنوع نیز برگزار شد.

وی افزود: هیئت‌های خارجی متعددی از کشورهای مختلف از این نمایشگاه‌ها بازدید کردند و برگزاری این رویدادها می‌تواند نقش بسیار مهمی در اقتصاد استان و کشور داشته باشد. با این حال، با توجه به اتفاقات اخیر و جنگ ۱۲ روزه‌ای که به کشور عزیزمان تحمیل شد، وقفه‌ای حدود دو ماه در صنعت نمایشگاهی ایجاد شد، اما تلاش‌های انجام شده در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان نسبت به سال گذشته تغییر چندانی نداشت و حتی شاهد رشد و افزایش تعداد مشارکت‌کنندگان بودیم. امیدواریم در شش ماه دوم سال بتوانیم این رکورد را ارتقا دهیم و موجب رشد اقتصاد کشور و توسعه شهر زیبای اصفهان شویم.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی اصفهان تصریح کرد: باید به رویداد بسیار مهمی با عنوان «مسابقه ملی مهارت» که در شهر اصفهان برگزار می‌شود، اشاره کنم که در تاریخ‌های بیست و پنجم و بیست و ششم مهر، از ساعت ۹ صبح تا ساعت ۱۶ در نمایشگاه بین‌المللی اصفهان برگزار خواهد شد و مردم عزیز می‌توانند از این رویداد و عملکرد شرکت‌کنندگان بازدید داشته باشند.

طحانیان با بیان اینکه مسابقه ملی مهارت برای اولین بار در کشور به صورت متمرکز در شهر اصفهان برگزار می‌شود، خاطرنشان کرد: لازم است از ابتکار عمل استاندار اصفهان و سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای استان اصفهان قدردانی کنیم. در این مسابقات بیش از ۱۵۰۰ شرکت‌کننده حضور خواهند داشت که پس از این آزمون می‌توانند راهی مسابقات بین‌المللی شوند.

وی بیان کرد: فضای اختصاصی برای رویداد بیش از ۳۰ هزار متر مربع است که از این میزان، ۹ هزار متر مربع فضای سرپوشیده و بیش از ۷ هزار متر مربع فضای روباز می‌باشد، همچنین، بیش از ۳۱ استان کشور در این مسابقه حضور دارند و مشارکت‌کنندگان شاخص اصفهانی که در برگزاری این رویداد مهم همکاری داشته‌اند، شامل گروه صنعتی انتخاب، فولاد مبارکه اصفهان، صنایع غذایی تنیس، صنایع الکترونیک، شهرداری اصفهان، اتاق اصناف اصفهان، اتاق بازرگانی اصفهان، سازمان آموزش و فنی حرفه‌ای استان اصفهان و سایر فعالان شهری می‌باشند که همگی در راستای پویایی شهر و ارتقای سطح اطلاع‌رسانی همکاری کرده‌اند.

مدیرعامل نمایشگاه بین‌المللی اصفهان اضافه کرد: ویژگی متمایز این دوره از مسابقات نسبت به دوره‌های پیشین، متمرکز برگزار شدن آن برای اولین بار با حضور نمایندگانی از کشورهای مختلف است که طی این چند روز به شهر اصفهان سفر می‌کنند. برنامه‌های جانبی متنوعی نیز در طول روزهای بیست و پنجم و بیست و ششم مهر برگزار می‌شود که برای بازدیدکنندگان بسیار جذاب و مفرح خواهد بود و در این مدت، مهمانان و مقامات مختلف از استان‌ها و سایر نقاط کشور از مسابقه بازدید خواهند کرد و امیدواریم شهر اصفهان میزبان شایسته‌ای برای همه مهمانان باشد.

کد خبر 915578