ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به ۱۷۷ زائر اربعین در کردستان

  • کارگزاری کیان
  • رزرو هتل
ارائه خدمات درمانی و بهداشتی به ۱۷۷ زائر اربعین در کردستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: از آغاز فعالیت اورژانس پیش بیمارستانی، بیمارستان صحرایی شهید ماموستا شیخ‌الاسلام و تیم‌های بهداشتی در مرز باشماق مریوان تا کنون، به ۱۷۷ زائر اربعین حسینی خدمات درمانی و بهداشتی ارائه شده است.

شعله شاه‌غیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان با بیان اینکه در روز اول ارائه خدمات (دوشنبه) در مجموع به ۶۵ بیمار خدمات درمانی و بهداشتی ارائه شد، اظهار کرد: طی شبانه‌روز گذشته (سه‌شنبه) نیز مجموع خدمات ارائه شده به زائران اربعین حسینی ۱۱۲ نفر بوده است که از این تعداد، ۱۱ نفر توسط اورژانس ۱۱۵ امدادرسانی شده‌اند و ۹۲ نفر به بیمارستان صحرایی مراجعه کرده‌اند.

وی افزود: از مجموع افرادی که به بیمارستان سیار مراجعه کرده‌اند، ۸۶ نفر درمان سرپایی و شش نفر نیز بستری شده‌اند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی کردستان گفت: همچنین هشت نفر به بیمارستان کوثر سنندج مراجعه کردند که یک نفر فوتی گزارش شده و یک نفر نیز به بیمارستان بوعلی مریوان منتقل شده است.

شاه‌غیبی درباره فعالیت تیم‌های بهداشتی در مرز تصریح کرد: هشت تیم فعال متشکل از ۱۷ کارشناس مشغول به فعالیت هستند و تاکنون ۱۰۶ مورد بازرسی از موکب‌ها و مراکز تهیه غذا انجام شده است.

وی خاطرنشان کرد: ۳۰ نمونه تست PCR از زائران و خادمان گرفته شده و سه مورد مواد خوراکی غیرمجاز نیز کشف و معدوم‌سازی شده است.

کد خبر 892368

  • کاشت مو
  • ارتودنسی ثابت