آژانس باید تاوان فعالیت علیه ایران را دهد؛ غنی‌سازی حق مسلم ماست

آژانس باید تاوان فعالیت علیه ایران را دهد؛ غنی‌سازی حق مسلم ماست

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس درباره الزامات مذاکره ایران با غرب، گفت: مسائل مربوط به قدرت ملی ایران اعم از حق غنی‌سازی و توان نظامی و موشکی، قابل مذاکره نیست.

فتح الله توسلی در گفتگو با خبرنگار مهر درباره شرایط و الزامات ایران برای مذاکره با طرف‌های غربی، اظهار کرد: مذاکره یکی از ابزارها است و مذاکره باید در کنار اقدامات دیگر انجام شود، اما زمان، مکان و موضوع آن بسیار مهم است.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی توضیح داد: برای مثال، زمانی که مجلس قانون تصویب می‌کند که روابط ما با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی باید تعلیق شود، باید این قانون به درستی اجرا شود و آژانس تاوان خیانت‌هایی را که به ایران کرده است، بپردازد. دولت و وزارت خارجه باید به قانون مصوب مجلس پایبند باشند و به خوبی این قانون را اجرا کنند.

وی با تاکید بر اینکه مذاکره باید چارچوب داشته باشد، گفت: اول اینکه ما مورد حمله قرار گرفتیم و از خودمان دفاع کردیم و کسی که حمله کرده باید تاوان و خسارت بدهد. مسئله مهم دیگر آن است که اصول ما نباید در مذاکرات زیر پا گذاشته شود.

توسلی با بیان اینکه حفظ ظرفیت غنی‌سازی برای ما اولویت ملی و خط قرمز است، تصریح کرد: ظرفیت و توان موشکی جمهوری اسلامی ایران قابل مذاکره نیست و به صراحت اعلام می‌کنیم که درباره این موارد گفتگو نخواهیم داشت.

وی گفت: در عین حال، ما اعلام کرده‌ایم که به دنبال ساخت بمب هسته‌ای نیستیم و اگر هدف دشمن جلوگیری از ساخت بمب هسته‌ای است، ما هم این اطمینان را بارها به آنان داده‌ایم که جمهوری اسلامی ایران هرگز به دنبال بمب اتم نبوده و نیست.

این نماینده مجلس شورای اسلامی افزود: اما اینکه گفته شود جمهوری اسلامی ایران به دنبال غنی‌سازی نباشد، این قابل پذیرش برای مردم نیست. درصد غنی‌سازی را هم خودمان تعیین می‌کنیم و باید بر اساس نیازهای کشور تعیین شود.

نماینده مردم بهار و کبودرآهنگ در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: جمهوری اسلامی ایران به قواعد بین‌المللی پایبند است. آنچه قابل مذاکره است، صرفاً مسائل هسته‌ای ایران و اطمینان دادن به دنیاست که ما به دنبال سلاح هسته‌ای نیستیم. بنابراین، مابقی مسائل مربوط به قدرت ملی ما اعم از حق غنی‌سازی و توان نظامی و موشکی، غیرقابل مذاکره است.

کد خبر 6552442 زهرا علیدادی

  • توسلی: کشور نباید معطل مذاکره با غرب شود

  • بروجردی: ایران تهدیدپذیر نیست؛ هرگز زیر بار «غنی‌سازی صفر» نخواهیم رفت

  • خضریان: ترامپ به دلیل ناتوانی وارد جنگ نمی‌شود

  • تلگرام خبرگزاری زیر خبر
  • تلویزیون آن
  • اعلام جزئیات فعالیت یک باشگاه هنری برای موسیقی نوجوان

  • آژانس باید تاوان فعالیت علیه ایران را دهد؛ غنی‌سازی حق مسلم ماست

  • شادی: ما آماده‌ایم اما وزارت ورزش زمان انتخابات ریاست را مشخص می کند

  • تسهیلات ویژه برای ذخیره‌سازی سلول‌های بنیادی بند ناف در شهرکرد

  • یک مصوبه و انحلال چند سازمان در وزارت جهاد کشاورزی؛ مجلس ورود کرد

  • حمایت از تثبیت تولید و صادرات دانش‌بنیانی؛ تامین ۸۰ درصدی کسری نقدینگی

  • ساختمان هنرستان علوم دریایی در سیریک امسال کلنگ‌زنی می‌شود

  • دو المپیکی کاراته در جمع غیرالمپیکی‌ها؛ آماری از بازی‌های جهانی

  • مبارزه با تروریسم در بازی «مدال ذوالفقار»؛ یک بازی برای ۱۲ سال به بالا

  • مجتهد خیری که بانی هلال احمر ایران شد؛ ماجرای چوب و فلک شدن برای روزه

  • تونل وحشت استقلالی‌ها برای آدان + عکس

  • توافق نهایی استقلال با نازون؛ مهاجم جدید جمعه رونمایی می‌شود

  • هجوم غرب و متحدانش به سلاح مقاومت؛ حرکت لبنان به سمت پرتگاه خطرناک

  • عراقچی: نیازمند تدوین یک چارچوب جدید برای همکاری با آژانس هستیم

  • موج جدید تجاوز اسرائیل به جنوب لبنان

  • حمله اسرائیل به شمال غرب سوریه

  • ترامپ: احتمال دیدار قریب‌الوقوع با پوتین وجود دارد

  • تردد امروز در مرز مهران به ۲۱۰ هزار نفر رسید

  • پای پیاده آمدم و روی من سیاه!

  • نقش زن نتانیاهو درتعیین مقامات امنیتی اسرائیل؛ابعاد و زوایای پشت پرده

  • روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴

    روزنامه‌های صبح چهارشنبه ۱۵ مرداد ۱۴۰۴