آغاز فرایند تأسیس «مدارس حفظ قرآن» در کشور

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
آغاز فرایند تأسیس «مدارس حفظ قرآن» در کشور

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش با اشاره به راه‌اندازی مدرسه رسمی حفظ قرآن گفت: مدارسی که آمادگی تبدیل شدن به مدرسه حفظ را دارند، شناسایی شده‌ است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از آموزش و پرورش، میکائیل باقری با اشاره به راه‌اندازی مدارس حفظ قرآن اظهار کرد: در برنامه هفتم پیشرفت کشور، تکالیف مشخصی درباره حفظ قرآن داریم که براین اساس راه‌اندازی ۱۲۰۰ مدرسه رسمی حفظ قرآن یکی از این موارد و تکالیف است.

وی افزود: در این راستا از سال گذشته حدود ۲۰ مدرسه حفظ قرآن به صورت آزمایشی در تعدادی از استان‌ها راه اندازی و فعالیت خود را آغاز کردند که پس از بررسی نقاط ضعف و قوت این مدارس، دستورالعمل مربوطه تدوین به استان‌ها ارسال شد، براساس این دستورالعمل، ادارات آموزش و پرورش، مدارسی را که آمادگی تبدیل شدن به مدرسه حفظ را دارند را شناسایی و معرفی کنند تا پس از دریافت کد واحد سازمانی براساس مفاد این دستورالعمل نسبت به چگونگی جذب اقدام کنند.

مدیرکل قرآن، عترت و نماز وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: با توجه به ابلاغ دستورالعمل مدارس غیر دولتی حفظ قرآن کریم در بهمن ۱۴۰۳، مؤسسات قرآنی که در زمینه تربیت حافظ قرآن فعالیت می‌کنند نیز می‌توانند نسبت به اخذ مجوز مدرسه غیردولتی حفظ اقدام کنند و به صورت قانونمند به فعالیت‌های خود ادامه دهند.

کد خبر 916113