آزادسازی گلوگاه خیابان صمدیه با ۱۲ میلیارد تومان اعتبار

  • ملی گلد
  • رزرو هتل
آزادسازی گلوگاه خیابان صمدیه با ۱۲ میلیارد تومان اعتبار

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان گفت: یکی از املاک واقع در گلوگاه خیابان صمدیه که مانع بازگشایی مسیر پیاده‌رو بود با توافق ۱۲ میلیارد تومانی خریداری و تخریب شد، اما هنوز با مالک ملک مقابل به توافق نرسیده‌ایم و در صورت عدم توافق از طریق ماده ۸ اقدام خواهیم کرد.

محمدرضا طبیبی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: در خیابان صمدیه، به‌ویژه در محدوده چهارراه صمدیه و مدرس نجفی، دو گلوگاه در دو سوی خیابان وجود داشت که موجب تنگی پیاده‌روها و ایجاد مشکلات ترافیکی برای شهروندان شده بود.

وی افزود: یکی از این املاک که هنوز عقب‌نشینی انجام نداده بود، با توافقات صورت‌گرفته به مبلغ ۱۲ میلیارد تومان خریداری و حدود ۱۵ روز پیش تخریب شد.

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان ادامه داد: در خصوص ملک روبه‌رو هنوز توافقی با مالک حاصل نشده است، اما با نصب جداول ترافیکی بخشی از خیابان ایمن‌سازی شده و مراحل قانونی آزادسازی ملک ضلع غربی در حال پیگیری است.

طبیبی خاطرنشان کرد: در صورتی که توافق با مالک انجام نشود، شهرداری از طریق ماده ۸ قانون زمین شهری اقدام خواهد کرد.

وی با اشاره به هزینه بالای آزادسازی املاک در حاشیه خیابان‌ها گفت: هزینه آزادسازی کل منطقه در سال جاری کمتر از ۱۰ میلیارد تومان بوده، اما تنها هزینه تملک این ملک ۱۲ میلیارد تومان است.

مدیر منطقه ۲ شهرداری اصفهان تصریح کرد: تلاش ما این است که روند آزادسازی کامل این محور تا پایان سال جاری انجام شود تا گلوگاه‌های خیابان صمدیه به‌طور کامل برطرف و پیاده‌روها ساماندهی شود.

کد خبر 915642